-
BLOK Z KURCZAKA
Finezyjny, miękki, delikaty w smaku blok z kurczaka to doskonały pomysł na śniadanie, a nawet przyjęcia. Obowiązkowy składnik każdej lodówki.
Propozycje podania:
- kanapki
- jako rolady ze szparagami
- do tostów
-
CZOSNKOWA
Krucha, średnio rozdrobniona, o aromatycznym smaku czosnku kiełbasa, nadaje się idealnie do domowych posiłków, jak i restauracyjnych dań. Smak zachęca swoją orginalnością i trafnym doborem przypraw.
Propozycje podania:
- kanapki
- dodatek do jajecznicy
- samodzielna przystawka
-
FANTAZJA SEROWA
Wyrób z wysoką zawartością mięsa wieprzowego, połączony z kawałkami znakomitego sera żółtego tworzy estetyczną całość. Takie połączenie powala na dodatkowe pobudzenie kubków smakowych.
Propozycje podania:
- na kanapki
-
INDYK DELIKATNY
Delikatna wędlina drobiowa produkowana z połączonych kawałków mięsa z piersi indyka. Jej subtelny smak zadowala najbardziej wymagających smakoszy.
Propozycje podania:
- na kanapki
-
INDYK MAŚLANY
Wędlina drobiowa, parzona z dodatkiem masła to wyrób niemalże rozpływający się w ustach. Każda kanapka to gwarancja udanego posiłku.
Propozycje podania:
- na kanapki
-
KIEŁBASA STAROWIEJSKA
Wieprzowa, grubo rozdrobniona pieczeń wieprzowa słynąca z niepowtarzalnego smaku i aromatu, które otrzymuje dzięki wyselekcjonowanym przyprawą.
Propozycje podania:
- z musztardą lub keczupem
- tradycyjna na grilla
- na koreczki
-
KIEŁBASA TATRZAŃSKA
Wieprzowo – drobiowa kiełbasa, średnio rozdrobniona. Doprawiona wyrazistymi przyprawami nadającymi jej ekskluzywny smak.
Propozycje podania:
- na stół szwedzki
- na grilla
- na kanapkę
- z sosami typu keczup, 1000 wysp
-
MIELONKA
Wieprzowa, drobno rozdrobniona kiełbasa o delikatnym smaku i aromacie. Doskonała dla fanów lekkiej nuty pieprzu.
Propozycje podania:
- na kanapki
-
MIĘSIWO Z GALARETĄ
Wieprzowa, grubo rozdrobniona kiełbasa o delikatnym smaku i aromacie. Otoczona smaczną galaretą tworzą połączenie zadawalające każdego.
Propozycje podania:
- na kanapki
-
MORTADELA
Delikatny smak, aksamitna tekstura to atuty naszej Mortadeli. Doprawiona stonowanymi przyprawami sprawdzi się idealnie na kanapce dużych i małych.
Propozycje podania:
- smażona na patelni
- na kanapki
- z roztopionym serem żółtym
-
PATOCKA PODSUSZANA
Wytwarzana według patockiej receptury. Wieprzowo-wołowa, grubo rozdrobniona – wędzona, parzona podsuszana. Starannie dobrane przyprawy i chrupkość przyciągają najbardziej wyrafinowane podniebienia. Ze 141g mięsa uzyskano 100g produktu.
Propozycje podania:
- na stół szwedzki
- na grilla
- na kanapkę
- z sosami typu keczup, 1000 wysp
-
PIERŚ Z INDYKA PIECZONA
Wysoka jakość, niemalże stu procentowa zawartość fileta to gwarancja doskonałości produktu. Ciężko nie polubić jej smaku.
Propozycje podania:
- Na kanapki