• BLOK Z KURCZAKA

    Finezyjny, miękki, delikaty w smaku blok z kurczaka to doskonały pomysł na śniadanie, a nawet przyjęcia. Obowiązkowy składnik każdej lodówki.

    Propozycje podania:

    • kanapki
    • jako rolady ze szparagami
    • do tostów
  • CZOSNKOWA

    Krucha, średnio rozdrobniona, o aromatycznym smaku czosnku kiełbasa, nadaje się idealnie do domowych posiłków, jak i restauracyjnych dań. Smak zachęca swoją orginalnością i trafnym doborem przypraw.

    Propozycje podania:

    • kanapki
    • dodatek do jajecznicy
    • samodzielna przystawka
  • FANTAZJA SEROWA

    Wyrób z wysoką zawartością mięsa wieprzowego, połączony z kawałkami znakomitego sera żółtego tworzy estetyczną całość. Takie połączenie powala na dodatkowe pobudzenie kubków smakowych.

    Propozycje podania:

    • na kanapki
  • INDYK DELIKATNY

    Delikatna wędlina drobiowa produkowana z połączonych kawałków mięsa z piersi indyka. Jej subtelny smak zadowala najbardziej wymagających smakoszy.

    Propozycje podania:

    • na kanapki
  • INDYK MAŚLANY

    Wędlina drobiowa, parzona z dodatkiem masła to wyrób niemalże rozpływający się w ustach. Każda kanapka to gwarancja udanego posiłku.

    Propozycje podania:

    • na kanapki
  • KIEŁBASA STAROWIEJSKA

    Wieprzowa, grubo rozdrobniona pieczeń wieprzowa słynąca z niepowtarzalnego smaku i aromatu, które otrzymuje dzięki wyselekcjonowanym przyprawą.

    Propozycje podania:

    • z musztardą lub keczupem
    • tradycyjna na grilla
    • na koreczki
  • KIEŁBASA TATRZAŃSKA

    Wieprzowo – drobiowa kiełbasa, średnio rozdrobniona. Doprawiona wyrazistymi przyprawami nadającymi jej ekskluzywny smak.

    Propozycje podania:

    • na stół szwedzki
    • na grilla
    • na kanapkę
    • z sosami typu keczup, 1000 wysp
  • MIELONKA

    Wieprzowa, drobno rozdrobniona kiełbasa o delikatnym smaku i aromacie. Doskonała dla fanów lekkiej nuty pieprzu.

    Propozycje podania:

    • na kanapki
  • MIĘSIWO Z GALARETĄ

    Wieprzowa, grubo rozdrobniona kiełbasa o delikatnym smaku i aromacie. Otoczona smaczną galaretą tworzą połączenie zadawalające każdego.

    Propozycje podania:

    • na kanapki
  • MORTADELA

    Delikatny smak, aksamitna tekstura to atuty naszej Mortadeli. Doprawiona stonowanymi przyprawami sprawdzi się idealnie na kanapce dużych i małych.

    Propozycje podania:

    • smażona na patelni
    • na kanapki
    • z roztopionym serem żółtym
  • PATOCKA PODSUSZANA

    Wytwarzana według patockiej receptury. Wieprzowo-wołowa, grubo rozdrobniona – wędzona, parzona podsuszana. Starannie dobrane przyprawy i chrupkość przyciągają najbardziej wyrafinowane podniebienia. Ze 141g mięsa uzyskano 100g produktu.

    Propozycje podania:

    • na stół szwedzki
    • na grilla
    • na kanapkę
    • z sosami typu keczup, 1000 wysp
  • PIERŚ Z INDYKA PIECZONA

    Wysoka jakość, niemalże stu procentowa zawartość fileta to gwarancja doskonałości produktu. Ciężko nie polubić jej smaku.

    Propozycje podania:

    • Na kanapki