-
Kiełbasa biała parzona
Polska biała kiełbasa parzona zrobiona z mięsa wieprzowego.
Tradycyjna w smaku, z wysoką zawartością mięsa wieprzowego,wyrazisty smak dopełnia lekka nuta czosnku z pieprzem.Propozycje podania:
- Podawana do żurku
- Kiełbasa z dodatkiem chrzanu i musztardy
-
Kiełbasa biała surowa patocka
Wyjątkowy smak to zasługa wysokiej klasy mięsa, staropolskiej receptury.
Tradycyjny smak białej kiełbasy z dodatkiem czosnku i majeranku.
Jest produktem, o którym marzy każdy świadomy konsument- bez dodanych fosforanów,przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, barwników, glutaminianu sodu, substancji konserwujących.
Zawartość mięsa to 90%Propozycje podania:
- Podawana do żurku
- podsmażona z dużą ilością cebuli
- Kiełbasa z dodatkiem chrzanu i musztardy
-
Kiełbasa Bohuna
Kiełbasa Bohuna to najwyższej jakości produkt, wyprodukowany z wysokiej klasy mięsa wieprzowego. Wędzona w tradycyjnych wędzarniach opalanych drewnem dębowym i bukowym.
Z 112g mięsa uzyskano 100g produktu
Propozycje podania:
- Podsmażona na ciepło na patelni
- dodatek do kanapek
-
Kiełbasa Jałowcowa
Kiełbasa jałowcowa wykonana jest z mięsa wieprzowo – wołowego, a nazwę swą zawdzięcza oczywiście owocom jałowca , którymi jest przyprawiony jej farsz. Kiełbasa wędzona
Ze 154g mięsa (w tym 137g mięsa wieprzowego i 17g mięsa wołowego) wyprodukowano 100g produktu.
Propozycje podania:
- jako przekąska do chleba
-
Kiełbasa Jarmarczna
Kiełbasa jarmarczna przygotowywana jest z wysokiej jakości mięsa wieprzowego,wędzona i delikatnie podsuszana. Wędzenie nadaje kiełbasie złoty kolor ale także aromatyczny smak. Starannie dobrane przyprawy i wyczuwalny czosnek to idealne połączenie,które zasmakujesz w tej kiełbasie.
83% mięsa wieprzowego
Propozycje podania:
- do kanapek
- na ciepło jako posiłek
-
Kiełbasa Patocka
Kiełbasa tradycyjna prosto z Patok. Kiełbasa wyprodukowana z mięsa wieprzowego z dodatkiem indyka na bazie naturalnych przypraw. Wyśmienita na zimno i na ciepło.
90% mięsa wieprzowegoPropozycje podania:
- przekąska do chleba
- podpieczona na patelni
- idealna do bigosu
-
KIEŁBASA PODHALAŃSKA
kiełbasę kruchą podhalańską wytwarzamy według tradycyjnej receptury. Robiona z najwyższej klasy mięsa wieprzowego. Naturalne przyprawy nadają kiełbasie niepowtarzalny smak, a dobre wędzenie nadaje jej kruchości.
Ze 153g mięsa wyprodukowano 100 g mięsaPropozycje podania:
- idealna jako zakąska na zimno
- ale i jako pożywny posiłek na ciepło
-
Kiełbasa Polska wędzona
Kiełbasa produkowana w tradycyjny sposób z mięsa wieprzowego. Wyselekcjonowane przyprawy połączone z wędzeniem dają nie tuzinkowy smak tradycyjnej wędliny.
Propozycje podania:
- do bigosu, lecza
- dodatek do kanapek
-
Kiełbasa z fileta
Kiełbasa z mięsa drobiowego z własnej hodowli. Dobrze przyprawiona nie za sucha i dobrze przyprawiona.
Propozycje podania:
- Idealna do kanapek
- podsmażona na patelni
- na deskę wędlin
Bez:
- barwników i utleniaczy
-
Kiełbasa ze spiżarni
Kiełbasa o tradycyjnym smaku, wędzona dymem olchowo-bukowym. Kiełbasa z najwyższej jakości mięsa wieprzowego. 99% mięsa wieprzowego
Propozycje podania:
- Idealna na grilla
- do koreczków
- do chleba
-
Kiełbasa ze świniobicia
Tradycyjna cienka biała kiełbasa wyprodukowana z wysokiej klasy mięsa wieprzowego. Swój wyjątkowy, swojski smak zawdzięcza unikalnej mieszance naturalnych przypraw.
Na bazie tradycyjnych receptur
Z dodatkiem naturalnych przyprawPropozycje podania:
- Idealna podana na gorąco z grilla, wody lub z patelni.
-
Kiełbasa zwyczajna
Tradycyjny skład kiełbasy to mięso wieprzowe z dodatkiem przypraw. Utrwalamy kiełbasy poprzez wędzenie, które dają dłuższy termin przydatności kiełbasy.
Propozycje podania:
- idealna do bigosu
- czy tez lecza
- na grilla
- smażona na patelni