• Kiełbasa biała parzona

    Polska biała kiełbasa parzona zrobiona z mięsa wieprzowego.
    Tradycyjna w smaku, z wysoką zawartością mięsa wieprzowego,wyrazisty smak dopełnia lekka nuta czosnku z pieprzem.

    Propozycje podania:

    • Podawana do żurku
    • Kiełbasa z dodatkiem chrzanu i musztardy
  • Kiełbasa biała surowa patocka

    Wyjątkowy smak to zasługa wysokiej klasy mięsa, staropolskiej receptury.
    Tradycyjny smak białej kiełbasy z dodatkiem czosnku i majeranku.
    Jest produktem, o którym marzy każdy świadomy konsument- bez dodanych fosforanów,przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, barwników, glutaminianu sodu, substancji konserwujących.
    Zawartość mięsa to 90%

    Propozycje podania:

    • Podawana do żurku
    • podsmażona z dużą ilością cebuli
    • Kiełbasa z dodatkiem chrzanu i musztardy
  • Kiełbasa Bohuna

    Kiełbasa Bohuna to najwyższej jakości produkt, wyprodukowany z wysokiej klasy mięsa wieprzowego. Wędzona w tradycyjnych wędzarniach opalanych drewnem dębowym i bukowym.

    Z 112g mięsa uzyskano 100g produktu

    Propozycje podania:

    • Podsmażona na ciepło na patelni
    • dodatek do kanapek
  • Kiełbasa Jałowcowa

    Kiełbasa jałowcowa wykonana jest z mięsa wieprzowo – wołowego, a nazwę swą zawdzięcza oczywiście owocom jałowca , którymi jest przyprawiony jej farsz. Kiełbasa wędzona

    Ze 154g mięsa (w tym 137g mięsa wieprzowego i 17g mięsa wołowego) wyprodukowano 100g produktu.

    Propozycje podania:

    • jako przekąska do chleba
  • Kiełbasa Jarmarczna

    Kiełbasa jarmarczna przygotowywana jest z wysokiej jakości mięsa wieprzowego,wędzona i delikatnie podsuszana. Wędzenie nadaje kiełbasie złoty kolor ale także aromatyczny smak. Starannie dobrane przyprawy i wyczuwalny czosnek to idealne połączenie,które zasmakujesz w tej kiełbasie.

    83% mięsa wieprzowego

    Propozycje podania:

    • do kanapek
    • na ciepło jako posiłek
  • Kiełbasa Patocka

    Kiełbasa tradycyjna prosto z Patok. Kiełbasa wyprodukowana z mięsa wieprzowego z dodatkiem indyka na bazie naturalnych przypraw. Wyśmienita na zimno i na ciepło.
    90% mięsa wieprzowego

    Propozycje podania:

    • przekąska do chleba
    • podpieczona na patelni
    • idealna do bigosu
  • KIEŁBASA PODHALAŃSKA

    kiełbasę kruchą podhalańską wytwarzamy według tradycyjnej receptury. Robiona z najwyższej klasy mięsa wieprzowego. Naturalne przyprawy nadają kiełbasie niepowtarzalny smak, a dobre wędzenie nadaje jej kruchości.
    Ze 153g mięsa wyprodukowano 100 g mięsa

    Propozycje podania:

    • idealna jako zakąska na zimno
    • ale i jako pożywny posiłek na ciepło
  • Kiełbasa Polska wędzona

    Kiełbasa produkowana w tradycyjny sposób z mięsa wieprzowego. Wyselekcjonowane przyprawy połączone z wędzeniem dają nie tuzinkowy smak tradycyjnej wędliny.

    Propozycje podania:

    • do bigosu, lecza
    • dodatek do kanapek
  • Kiełbasa z fileta

    Kiełbasa z mięsa drobiowego z własnej hodowli. Dobrze przyprawiona nie za sucha i dobrze przyprawiona.

    Propozycje podania:

    • Idealna do kanapek
    • podsmażona na patelni
    • na deskę wędlin

    Bez:

    • barwników i utleniaczy
  • Kiełbasa ze spiżarni

    Kiełbasa o tradycyjnym smaku, wędzona dymem olchowo-bukowym. Kiełbasa z najwyższej jakości mięsa wieprzowego. 99% mięsa wieprzowego

    Propozycje podania:

    • Idealna na grilla
    • do koreczków
    • do chleba
  • Kiełbasa ze świniobicia

    Tradycyjna cienka biała kiełbasa wyprodukowana z wysokiej klasy mięsa wieprzowego. Swój wyjątkowy, swojski smak zawdzięcza unikalnej mieszance naturalnych przypraw.

    Na bazie tradycyjnych receptur
    Z dodatkiem naturalnych przypraw

    Propozycje podania:

    • Idealna podana na gorąco z grilla, wody lub z patelni.
  • Kiełbasa zwyczajna

    Tradycyjny skład kiełbasy to mięso wieprzowe z dodatkiem przypraw. Utrwalamy kiełbasy poprzez wędzenie, które dają dłuższy termin przydatności kiełbasy.

    Propozycje podania:

    • idealna do bigosu
    • czy tez lecza
    • na grilla
    • smażona na patelni