-
Kabanosiki Naturalnie Dobre
Kabanosiki Naturalnie Dobre – kabanosy wieprzowe:
- – wyprodukowane ze specjalnie wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego,
- – produkt oznaczony certyfikatem QAFP,
- – czysty skład – bez konserwantów i wzmacniaczy smaku,
- – bezpieczny produkt dla dzieci,
- – idealny jako przekąska do szkoły, przedszkola lub na wycieczkę
Propozycje podania:
- na kanapki,
- jako przekąska na wycieczkę, do szkoły, do pracy,
- na deskę wędlin
-
Kabanosy
Delikatne i niezwykle kruche kiełbaski podsuszane. Wyprodukowane z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego i wołowego. Poddane parzeniu oraz wędzeniu w szlachetnym drzewnym dymie zachwycają smakiem i bukietem naturalnych przypraw.
Ze 156 g mięsa(w tym 140g mięsa wieprzowego i 16 g mięsa wołowego) wyprodukowano 100 g produktuPropozycje podania:
- idealne jako przekąska do pracy czy szkoły
- jako dodatek do koreczków
-
KABANOSY DŁUGODOJRZEWAJĄCE
Kiełbasa wieprzowa surowo dojrzewająca, wędzona drewnem bukowym-olchowym. Kabanosy wyprodukowane według tradycyjnej receptury nadającej im wyjątkowy smak i aromat prawdziwej wiejskiej wędzarni.
z 197g mięsa wieprzowego z szynki uzyskano 100g produktu
Propozycje podania:
- doskonała jako przekąska do szkoły, pracy, czy na wycieczce
-
KABANOSY KRÓLEWSKIE
Specjalnie wyselekcjonowane mięso wieprzowe.
Kabanosy są wędzone, parzone, a następnie suszone.
Ze specjalną mieszanką przypraw, które nadają mu charakterystyczny smak.Z 169 gram mięsa wyprodukowano 100gram produktu
Bez:
- glutaminianów
- barwników
- fosforanów
Propozycje podania:
- idealne jako przekąska do szkoły, pracy, lub w podróży,
- ze względu na dużą zawartość białka, zalecane dla sportowców i osób dbających o linię
-
Kabanosy pepperoni
Idealnie wysuszone, kruche, zrobione z mięsa wieprzowego. Wyśmienity smak pepperoni daje im charakterystyczny smak.
Ze 153 g mięsa wieprzowego wyprodukowano 100 g produktuPropozycje podania:
- idealne do koreczków
- jako przekąska na wycieczce czy oglądaniu ulubionego serialu
-
KAPUSTA Z GROCHEM
Tradycyjny polski smak, którego nie może zabraknąć na naszych stołach podczas Świąt Bożego Narodzenia. Lekko kwaśna, kremowa konsystencja z delikatnie wyczuwalnymi ziarenkami grochu, idealnie doprawiona.
Bez dodatku
- glutaminianów
- fosforanów
- barwników
Propozycje podania:
- na zimno lub na gorąco
- z świeżym pieczywem
-
KARCZEK Z ZAPIECKA
Doskonale wypieczony, z aromatycznymi przyprawami smakuje na ciepło jak i na zimno. Pasuje zarówno na wykwintny obiad, jak i na śniadaniową kanapkę.
Z 128 g mięsa wieprzowego uzyskano 100 g produktu.Propozycje podania:
- Na kanapkę
- jako przystawka
- na obiad
-
KARTACZE Z MIĘSEM
Farsz z mięsa wieprzowego zamknięty w delikatnym cieście ziemniaczanym. Duża owalna pyza ziemniaczana, która wspaniale urozmaici codzienny jadłospis, jak i również sprawdzi się na świątecznym stole.
Bez dodatku
- fosforanów
- barwników
Propozycje podania:
- na ciepło, okraszone podsmażonym boczkiem z cebulą
- oblane sosem grzybowym
-
KASZANKA
Wyjątkowy smak i aromat, który bierze się z idealnego połączenia kaszy gryczanej i mięsa podrobowego. Doskonale wyczuwalne kawałki wątroby wieprzowej. Wszystko to doprawione naszą specjalne wyselekcjonowaną mieszanką przypraw i suszonych warzyw.
Oznaczona certyfikatem QAFP gwarantującym najwyższą jakość produktu.
Bez dodatku
- glutaminianów
- fosforanów
- barwników
Propozycje podania:
- doskonała propozycja na grilla
- idealna do kanapek
- jako przystawka
-
KASZANKA CHŁOPSKA
Inna niż nasze pozostałe kaszanki. Jej baza to delikatna kasza jęczmienna, razem z wątrobą wieprzową tworzy unikalne połączenie.
Bez dodatku
- glutaminianów
- fosforanów
- barwników
- glutenu
Propozycje podania:
- pieczona na grillu
- do kanapek
- smażona na patelni
- pieczona z cebulką w piekarniku
-
KASZANKA SMAKOSZA
Wyrób dla konesera wędlin podrobowych. Wyrabiana według naszej receptury z kaszy gryczanej oraz wątróbki. Unikatowy dobór przypraw tworzy wyjątkowy smak. Oznaczona certyfikatem QAFP gwarantującym najwyższą jakość produktu.
Bez dodatku:
- aromatów
- barwników
- fosforanów
- glutaminianów
Propozycje podania:
- do kanapek
- podsmażana z cebulką
- przygotowana na patelni kaszanka z jajkiem sadzonym
-
Kiełbasa biała parzona
Polska biała kiełbasa parzona zrobiona z mięsa wieprzowego.
Tradycyjna w smaku, z wysoką zawartością mięsa wieprzowego,wyrazisty smak dopełnia lekka nuta czosnku z pieprzem.Propozycje podania:
- Podawana do żurku
- Kiełbasa z dodatkiem chrzanu i musztardy
