• Kabanosiki Naturalnie Dobre

    Kabanosiki Naturalnie Dobre – kabanosy wieprzowe:

    • – wyprodukowane ze specjalnie wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego,
    • – produkt oznaczony certyfikatem QAFP,
    • – czysty skład – bez konserwantów i wzmacniaczy smaku,
    • – bezpieczny produkt dla dzieci,
    • – idealny jako przekąska do szkoły, przedszkola lub na wycieczkę

    Propozycje podania:

    • na kanapki,
    • jako przekąska na wycieczkę, do szkoły, do pracy,
    • na deskę wędlin
  • Kabanosy

    Delikatne i niezwykle kruche kiełbaski podsuszane. Wyprodukowane z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego i wołowego. Poddane parzeniu oraz wędzeniu w szlachetnym drzewnym dymie zachwycają smakiem i bukietem naturalnych przypraw.
    Ze 156 g mięsa(w tym 140g mięsa wieprzowego i 16 g mięsa wołowego) wyprodukowano 100 g produktu

    Propozycje podania:

    • idealne jako przekąska do pracy czy szkoły
    • jako dodatek do koreczków
  • KABANOSY DŁUGODOJRZEWAJĄCE

    Kiełbasa wieprzowa surowo dojrzewająca, wędzona drewnem bukowym-olchowym. Kabanosy wyprodukowane według tradycyjnej receptury nadającej im wyjątkowy smak i aromat prawdziwej wiejskiej wędzarni.

    z 197g mięsa wieprzowego z szynki uzyskano 100g produktu

    Propozycje podania:

    • doskonała jako przekąska do szkoły, pracy, czy na wycieczce
  • KABANOSY KRÓLEWSKIE

    Specjalnie wyselekcjonowane mięso wieprzowe.
    Kabanosy są wędzone, parzone, a następnie suszone.
    Ze specjalną mieszanką przypraw, które nadają mu charakterystyczny smak.

    Z 169 gram mięsa wyprodukowano 100gram produktu

    Bez:

    • glutaminianów
    • barwników
    • fosforanów

    Propozycje podania:

    • idealne jako przekąska do szkoły, pracy, lub w podróży,
    • ze względu na dużą zawartość białka, zalecane dla sportowców i osób dbających o linię
  • Kabanosy pepperoni

    Idealnie wysuszone, kruche, zrobione z mięsa wieprzowego. Wyśmienity smak pepperoni daje im charakterystyczny smak.
    Ze 153 g mięsa wieprzowego wyprodukowano 100 g produktu

    Propozycje podania:

    • idealne do koreczków
    • jako przekąska na wycieczce czy oglądaniu ulubionego serialu
  • KAPUSTA Z GROCHEM

    Tradycyjny polski smak, którego nie może zabraknąć na naszych stołach podczas Świąt Bożego Narodzenia. Lekko kwaśna, kremowa konsystencja z delikatnie wyczuwalnymi ziarenkami grochu, idealnie doprawiona.

    Bez dodatku

    • glutaminianów
    • fosforanów
    • barwników

    Propozycje podania:

    • na zimno lub na gorąco
    • z świeżym pieczywem
  • KARCZEK Z ZAPIECKA

    Doskonale wypieczony, z aromatycznymi przyprawami smakuje na ciepło jak i na zimno. Pasuje zarówno na wykwintny obiad, jak i na śniadaniową kanapkę.
    Z 128 g mięsa wieprzowego uzyskano 100 g produktu.

    Propozycje podania:

    • Na kanapkę
    • jako przystawka
    • na obiad
  • KARTACZE Z MIĘSEM

    Farsz z mięsa wieprzowego zamknięty w delikatnym cieście ziemniaczanym. Duża owalna pyza ziemniaczana, która wspaniale urozmaici codzienny jadłospis, jak i również sprawdzi się na świątecznym stole.

    Bez dodatku

    • fosforanów
    • barwników

    Propozycje podania:

    • na ciepło, okraszone podsmażonym boczkiem z cebulą
    • oblane sosem grzybowym
  • KASZANKA

    Wyjątkowy smak i aromat, który bierze się z idealnego połączenia kaszy gryczanej i mięsa podrobowego. Doskonale wyczuwalne kawałki wątroby wieprzowej. Wszystko to doprawione naszą specjalne wyselekcjonowaną mieszanką przypraw i suszonych warzyw.

    Oznaczona certyfikatem QAFP gwarantującym najwyższą jakość produktu.

    Bez dodatku

    • glutaminianów
    • fosforanów
    • barwników

    Propozycje podania:

    • doskonała propozycja na grilla
    • idealna do kanapek
    • jako przystawka
  • KASZANKA CHŁOPSKA

    Inna niż nasze pozostałe kaszanki. Jej baza to delikatna kasza jęczmienna, razem z wątrobą wieprzową tworzy unikalne połączenie.

    Bez dodatku

    • glutaminianów
    • fosforanów
    • barwników
    • glutenu

    Propozycje podania:

    • pieczona na grillu
    • do kanapek
    • smażona na patelni
    • pieczona z cebulką w piekarniku
  • KASZANKA SMAKOSZA

    Wyrób dla konesera wędlin podrobowych. Wyrabiana według naszej receptury z kaszy gryczanej oraz wątróbki. Unikatowy dobór przypraw tworzy wyjątkowy smak.  Oznaczona certyfikatem QAFP gwarantującym najwyższą jakość produktu.

    Bez dodatku:

    • aromatów
    • barwników
    • fosforanów
    • glutaminianów

    Propozycje podania:

    • do kanapek
    • podsmażana z cebulką
    • przygotowana na patelni kaszanka z jajkiem sadzonym
  • Kiełbasa biała parzona

    Polska biała kiełbasa parzona zrobiona z mięsa wieprzowego.
    Tradycyjna w smaku, z wysoką zawartością mięsa wieprzowego,wyrazisty smak dopełnia lekka nuta czosnku z pieprzem.

    Propozycje podania:

    • Podawana do żurku
    • Kiełbasa z dodatkiem chrzanu i musztardy