• BALERON

    Kruche, delikatne mięso z karczku. Doprawione subtelnymi przyprawami, aby nadać lekki, interesujący smak. Doskonały na wspólne śniadania z rodziną.

    Propozycje podania:

    • na kanapki
    • przekąski
  • BOCZEK DELIKATESOWY

    Wyśmienity i aromatyczny. Wzbogaci wiele potraw, ulubiony wśród polskich gospodyń.

    Propozycje podania:

    • do jajecznicy
    • do żurku
    • do bigosu
  • BOCZEK KOZACKI

    Wyśmienity i aromatyczny. Wzbogaci wiele potraw. Idealny przysmak na tradycyjny obiad. Sprawdzi się też doskonale jako przekąska z grilla.

    Propozycje podania:

    • do jajecznicy
    • do żurku
    • do bigosu
  • BOCZEK NA PARZE

    Najbardziej rozchwytywany, oryginalny smakowo, brak wyczuwalności wędzenia, lekko słony to świetna przegryzka i propozycja na obiad lub dodatek do kanapek.

    Propozycje podania:

    • do jajecznicy
    • do żurku
    • do bigosu
  • BOCZEK PIECZYSTY

    Surowy, peklowany. Po obróbce cieplnej gwarantujemy wyśmienity i niezapomniany smak.

    Propozycje podania:

    • do jajecznicy
    • do żurku
    • do bigosu
  • BOCZEK ROLOWANY

    Znakomicie przyprawiony, zawinięty i upieczony. Dzięki swojej formie doskonale prezentuje się na stole.

    Propozycje podania:

    • Na kanapkę
    • jako przystawka
  • BOCZEK WĘDZONY

    Wędzony, aromatyczny i dobrze doprawiony. Lider wśród wędzonek. Zachwyca każde podniebienie.

    Propozycje podania:

    • do jajecznicy
    • do żurku
    • do bigos
    • do farszu
  • BOCZEK Z ZAPIECKA

    Wędzony, aromatyczny i dobrze doprawiony. Zachwyca każde podniebienie. Znajduje swoich amatorów wśród młodszych smakoszy.
    Z 125 g mięsa wieprzowego uzyskano 100 g produktu.

    Propozycje podania:

    • do jajecznicy
    • do żurku
    • do bigos
    • do farszu
    • na kanapki
  • ĆWIARTKA PIECZYSTA

    Doskonała po upieczeniu. Odpowiednio dobrane przyprawy to gwarancja chrupkości, złocistego wyglądu i wzorowego smaku.

    Propozycje podania:

    • do ziemniaków
    • do surówki
    • samodzielne danie
    • do chleba
  • FILET Z INDYKA NA MAŚLE

    Chudy, delikatny, nie zawierający znacznej ilości tłuszczu. Subtelny w smaku, odpowiednio dobrane przyprawy nadają mu ciekawy aromat.
    Z 105 g fileta z indyka uzyskano 100 g produktu.

    Propozycje podania:

    • Na kanapkę
    • jako przystawka
  • KARCZEK Z ZAPIECKA

    Doskonale wypieczony, z aromatycznymi przyprawami smakuje na ciepło jak i na zimno. Pasuje zarówno na wykwintny obiad, jak i na śniadaniową kanapkę.
    Z 128 g mięsa wieprzowego uzyskano 100 g produktu.

    Propozycje podania:

    • Na kanapkę
    • jako przystawka
    • na obiad
  • OGONÓWKA

    Doskonale wywędzona, w towarzystwie aromatycznych przypraw zachwyci każdego smakosza mięsnych wyrobów.

    Propozycje podania:

    • Na kanapkę
    • jako przystawka