• BEFSZTYK TATARSKI

    Klasyczna przekąska robiona tylko z najlepszej jakości mięso wołowe, posiekane w drobne kawałeczki i delikatnie doprawiona. Podawane z żółtkiem jaja, drobno posiekaną cebulą lub ogórkiem.

  • CZARNE

    Regionalna wędlina podrobowa o charakterystycznym smaku i aromacie. Bogata w cenne witaminy niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Wyprodukowana z najwyższej jakości podrobów, parzona. Jej skład to aż 72% mięsa wieprzowego.

    Bez dodatku

    • glutaminianów
    • fosforanów
    • barwników

    Propozycje podania:

    • idealna do kanapek
    • jako przystawka
  • GALANTYNA DROBIOWA

    Drobiowa wędlina, bardzo smaczna i delikatna. Idealna dla dzieci, jak i osób na diecie. Lekko doprawiona z dodatkiem warzyw.

    Bez dodatku

    • barwników

    Propozycje podania:

    • na kanapkę dla przedszkolaka
    • jako przystawka na stół
  • GALARETA WIEPRZOWA

    Mięso wieprzowe w naturalnej żelatynie z kawałkami warzyw z aromatyczną pietruszką. Wyjątkowy, staropolski smak. Najczęściej gości na stołach podawana jako przystawka z odrobiną octu.

    Bez dodatku

    • glutaminianów
    • fosforanów
    • aromatów
    • barwników
  • GALARETKA Z KURCZAKA

    Wyjątkowo delikatne mięso z kurczaka z aromatycznymi warzywami zatopione w naturalnej wieprzowej galarecie.

    Bez dodatku

    • glutaminianów
    • fosforanów
    • aromatów
    • barwników
  • KASZANKA

    Wyjątkowy smak i aromat, który bierze się z idealnego połączenia kaszy gryczanej i mięsa podrobowego. Doskonale wyczuwalne kawałki wątroby wieprzowej. Wszystko to doprawione naszą specjalne wyselekcjonowaną mieszanką przypraw i suszonych warzyw.

    Oznaczona certyfikatem QAFP gwarantującym najwyższą jakość produktu.

    Bez dodatku

    • glutaminianów
    • fosforanów
    • barwników

    Propozycje podania:

    • doskonała propozycja na grilla
    • idealna do kanapek
    • jako przystawka
  • KASZANKA CHŁOPSKA

    Inna niż nasze pozostałe kaszanki. Jej baza to delikatna kasza jęczmienna, razem z wątrobą wieprzową tworzy unikalne połączenie.

    Bez dodatku

    • glutaminianów
    • fosforanów
    • barwników
    • glutenu

    Propozycje podania:

    • pieczona na grillu
    • do kanapek
    • smażona na patelni
    • pieczona z cebulką w piekarniku
  • KASZANKA SMAKOSZA

    Wyrób dla konesera wędlin podrobowych. Wyrabiana według naszej receptury z kaszy gryczanej oraz wątróbki. Unikatowy dobór przypraw tworzy wyjątkowy smak.  Oznaczona certyfikatem QAFP gwarantującym najwyższą jakość produktu.

    Bez dodatku:

    • aromatów
    • barwników
    • fosforanów
    • glutaminianów

    Propozycje podania:

    • do kanapek
    • podsmażana z cebulką
    • przygotowana na patelni kaszanka z jajkiem sadzonym
  • KURCZAK W GALARECIE

    Mięso drobiowe z kukurydzą konserwową w galarecie na bazie żelatyny wieprzowej. Wszystko to idealnie doprawione.

    Bez dodatku

    • aromatów
    • barwników

    Propozycje podania:

    • do kanapek
    • przystawka na stół
  • PASZTECIK „INDYK Z CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM”

    Pasztet z delikatnego indyczego mięsa z dodatkiem aromatycznego czosnku niedźwiedziego to danie wykwintne. Jego konsystencja pozwala się idealnie kroić, a jednocześnie potem lekko rozsmarować na bagietce lub chlebie.

    Bez dodatku

    • fosforanów
    • glutaminianów
    • barwników

    Propozycje podania:

    • do świeżego pieczywa
    • przystawka na stół
  • PASZTECIK Z KACZKĄ I JABŁKIEM

    Pasztet pieczony z mięsa drobiowego z kaczki oraz mięsa wieprzowego.

    Bez dodatku

    • barwników
    • fosforanów
    • glutaminianów

    Propozycje podania:

    • ze świeżym pieczywem,
    • z sosem żurawinowym
  • PASZTET „KACZKA Z KURKĄ”

    Pasztet z kaczki z dodatkiem kurek. Domowy, puszysty, idealnie wypieczony. Połączenie mięsa wieprzowego i drobiowego z kaczki oraz aromatycznych przypraw tworzy idealne kombinacje.

    Bez dodatku

    • barwników
    • fosforanów

    Propozycje podania:

    • do świeżego pieczywa
    • przystawka na stół