• Kiełbasa biała surowa patocka

    Wyjątkowy smak to zasługa wysokiej klasy mięsa, staropolskiej receptury.
    Tradycyjny smak białej kiełbasy z dodatkiem czosnku i majeranku.
    Jest produktem, o którym marzy każdy świadomy konsument- bez dodanych fosforanów,przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, barwników, glutaminianu sodu, substancji konserwujących.
    Zawartość mięsa to 90%

    Propozycje podania:

    • Podawana do żurku
    • podsmażona z dużą ilością cebuli
    • Kiełbasa z dodatkiem chrzanu i musztardy
  • Kiełbasa Bohuna

    Kiełbasa Bohuna to najwyższej jakości produkt, wyprodukowany z wysokiej klasy mięsa wieprzowego. Wędzona w tradycyjnych wędzarniach opalanych drewnem dębowym i bukowym.

    Z 112g mięsa uzyskano 100g produktu

    Propozycje podania:

    • Podsmażona na ciepło na patelni
    • dodatek do kanapek
  • Kiełbasa Jałowcowa

    Kiełbasa jałowcowa wykonana jest z mięsa wieprzowo – wołowego, a nazwę swą zawdzięcza oczywiście owocom jałowca , którymi jest przyprawiony jej farsz. Kiełbasa wędzona

    Ze 154g mięsa (w tym 137g mięsa wieprzowego i 17g mięsa wołowego) wyprodukowano 100g produktu.

    Propozycje podania:

    • jako przekąska do chleba
  • Kiełbasa Jarmarczna

    Kiełbasa jarmarczna przygotowywana jest z wysokiej jakości mięsa wieprzowego,wędzona i delikatnie podsuszana. Wędzenie nadaje kiełbasie złoty kolor ale także aromatyczny smak. Starannie dobrane przyprawy i wyczuwalny czosnek to idealne połączenie,które zasmakujesz w tej kiełbasie.

    83% mięsa wieprzowego

    Propozycje podania:

    • do kanapek
    • na ciepło jako posiłek
  • Kiełbasa krajańska z wołowiną

    Kiełbasa wieprzowo – wołowa rzadko gości na naszych stołach, a jest naprawdę pyszna. Charakteryzuję się aromatycznym smakiem i aromatem. Podsuszanie i wędzenie nadaje jej ciemno brązowego koloru.

    Z 111g mięsa (w tym 78g mięsa wieprzowego i 33 wołowego) uzyskano 100g produktu

    Propozycje podania:

    • idealna na ciepło
    • do kanapek
    • jako przekąska
  • KIEŁBASA MYŚLIWSKA SUCHA

    Tradycyjna kiełbasa myśliwska z certyfikatem QAFP. Wysoka jakość mięsa wieprzowego i wołowego z naturalnymi przyprawami. Wyselekcjonowany czas suszenia i wędzenia kiełbasy sprawia,że kiełbasa jest krucha i pełna smaku.

    Z 149 g mięsa wyprodukowano 100g produktu

    Propozycje podania:

    • Doskonale komponuje się ze świeżym chlebkiem i odrobiną masła
    • Idealna na ciepło, ugrillowana lub podsmażona na patelni ale także pyszna na zimno.
  • Kiełbasa Patocka

    Kiełbasa tradycyjna prosto z Patok. Kiełbasa wyprodukowana z mięsa wieprzowego z dodatkiem indyka na bazie naturalnych przypraw. Wyśmienita na zimno i na ciepło.
    90% mięsa wieprzowego

    Propozycje podania:

    • przekąska do chleba
    • podpieczona na patelni
    • idealna do bigosu
  • KIEŁBASA PODHALAŃSKA

    kiełbasę kruchą podhalańską wytwarzamy według tradycyjnej receptury. Robiona z najwyższej klasy mięsa wieprzowego. Naturalne przyprawy nadają kiełbasie niepowtarzalny smak, a dobre wędzenie nadaje jej kruchości.
    Ze 153g mięsa wyprodukowano 100 g mięsa

    Propozycje podania:

    • idealna jako zakąska na zimno
    • ale i jako pożywny posiłek na ciepło
  • Kiełbasa Polska wędzona

    Kiełbasa produkowana w tradycyjny sposób z mięsa wieprzowego. Wyselekcjonowane przyprawy połączone z wędzeniem dają nie tuzinkowy smak tradycyjnej wędliny.

    Propozycje podania:

    • do bigosu, lecza
    • dodatek do kanapek
  • KIEŁBASA STAROWIEJSKA

    Wieprzowa, grubo rozdrobniona pieczeń wieprzowa słynąca z niepowtarzalnego smaku i aromatu, które otrzymuje dzięki wyselekcjonowanym przyprawą.

    Propozycje podania:

    • z musztardą lub keczupem
    • tradycyjna na grilla
    • na koreczki
  • KIEŁBASA SUROWA METKA – PATOCKA

    Metka wyrabiana według patockiej tradycji, doskonała dla wielbicieli surowych wyrobów. Słynie z dużej zawartości mięsa wieprzowego, co czyni ją jedną z najlepszych.

    Propozycje podania:

    • kanapki
  • KIEŁBASA SUROWA METKA CEBULOWA

    Miękka, delikatna o aromatycznym smaku cebuli metka z mięsa wieprzowego to doskonały pomysł na kanapki. Według wielu osób przypomina smak dzieciństwa; warto spróbować!

    Propozycje podania:

    • kanapki