-
Kiełbasa biała surowa patocka
Wyjątkowy smak to zasługa wysokiej klasy mięsa, staropolskiej receptury.
Tradycyjny smak białej kiełbasy z dodatkiem czosnku i majeranku.
Jest produktem, o którym marzy każdy świadomy konsument- bez dodanych fosforanów,przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, barwników, glutaminianu sodu, substancji konserwujących.
Zawartość mięsa to 90%Propozycje podania:
- Podawana do żurku
- podsmażona z dużą ilością cebuli
- Kiełbasa z dodatkiem chrzanu i musztardy
-
Kiełbasa Bohuna
Kiełbasa Bohuna to najwyższej jakości produkt, wyprodukowany z wysokiej klasy mięsa wieprzowego. Wędzona w tradycyjnych wędzarniach opalanych drewnem dębowym i bukowym.
Z 112g mięsa uzyskano 100g produktu
Propozycje podania:
- Podsmażona na ciepło na patelni
- dodatek do kanapek
-
Kiełbasa Jałowcowa
Kiełbasa jałowcowa wykonana jest z mięsa wieprzowo – wołowego, a nazwę swą zawdzięcza oczywiście owocom jałowca , którymi jest przyprawiony jej farsz. Kiełbasa wędzona
Ze 154g mięsa (w tym 137g mięsa wieprzowego i 17g mięsa wołowego) wyprodukowano 100g produktu.
Propozycje podania:
- jako przekąska do chleba
-
Kiełbasa Jarmarczna
Kiełbasa jarmarczna przygotowywana jest z wysokiej jakości mięsa wieprzowego,wędzona i delikatnie podsuszana. Wędzenie nadaje kiełbasie złoty kolor ale także aromatyczny smak. Starannie dobrane przyprawy i wyczuwalny czosnek to idealne połączenie,które zasmakujesz w tej kiełbasie.
83% mięsa wieprzowego
Propozycje podania:
- do kanapek
- na ciepło jako posiłek
-
Kiełbasa krajańska z wołowiną
Kiełbasa wieprzowo – wołowa rzadko gości na naszych stołach, a jest naprawdę pyszna. Charakteryzuję się aromatycznym smakiem i aromatem. Podsuszanie i wędzenie nadaje jej ciemno brązowego koloru.
Z 111g mięsa (w tym 78g mięsa wieprzowego i 33 wołowego) uzyskano 100g produktu
Propozycje podania:
- idealna na ciepło
- do kanapek
- jako przekąska
-
KIEŁBASA MYŚLIWSKA SUCHA
Tradycyjna kiełbasa myśliwska z certyfikatem QAFP. Wysoka jakość mięsa wieprzowego i wołowego z naturalnymi przyprawami. Wyselekcjonowany czas suszenia i wędzenia kiełbasy sprawia,że kiełbasa jest krucha i pełna smaku.
Z 149 g mięsa wyprodukowano 100g produktu
Propozycje podania:
- Doskonale komponuje się ze świeżym chlebkiem i odrobiną masła
- Idealna na ciepło, ugrillowana lub podsmażona na patelni ale także pyszna na zimno.
-
Kiełbasa Patocka
Kiełbasa tradycyjna prosto z Patok. Kiełbasa wyprodukowana z mięsa wieprzowego z dodatkiem indyka na bazie naturalnych przypraw. Wyśmienita na zimno i na ciepło.
90% mięsa wieprzowegoPropozycje podania:
- przekąska do chleba
- podpieczona na patelni
- idealna do bigosu
-
KIEŁBASA PODHALAŃSKA
kiełbasę kruchą podhalańską wytwarzamy według tradycyjnej receptury. Robiona z najwyższej klasy mięsa wieprzowego. Naturalne przyprawy nadają kiełbasie niepowtarzalny smak, a dobre wędzenie nadaje jej kruchości.
Ze 153g mięsa wyprodukowano 100 g mięsaPropozycje podania:
- idealna jako zakąska na zimno
- ale i jako pożywny posiłek na ciepło
-
Kiełbasa Polska wędzona
Kiełbasa produkowana w tradycyjny sposób z mięsa wieprzowego. Wyselekcjonowane przyprawy połączone z wędzeniem dają nie tuzinkowy smak tradycyjnej wędliny.
Propozycje podania:
- do bigosu, lecza
- dodatek do kanapek
-
KIEŁBASA STAROWIEJSKA
Wieprzowa, grubo rozdrobniona pieczeń wieprzowa słynąca z niepowtarzalnego smaku i aromatu, które otrzymuje dzięki wyselekcjonowanym przyprawą.
Propozycje podania:
- z musztardą lub keczupem
- tradycyjna na grilla
- na koreczki
-
KIEŁBASA SUROWA METKA – PATOCKA
Metka wyrabiana według patockiej tradycji, doskonała dla wielbicieli surowych wyrobów. Słynie z dużej zawartości mięsa wieprzowego, co czyni ją jedną z najlepszych.
Propozycje podania:
- kanapki
-
KIEŁBASA SUROWA METKA CEBULOWA
Miękka, delikatna o aromatycznym smaku cebuli metka z mięsa wieprzowego to doskonały pomysł na kanapki. Według wielu osób przypomina smak dzieciństwa; warto spróbować!
Propozycje podania:
- kanapki
