• ĆWIARTKA PIECZYSTA

    Doskonała po upieczeniu. Odpowiednio dobrane przyprawy to gwarancja chrupkości, złocistego wyglądu i wzorowego smaku.

    Propozycje podania:

    • do ziemniaków
    • do surówki
    • samodzielne danie
    • do chleba
  • CZARNE

    Regionalna wędlina podrobowa o charakterystycznym smaku i aromacie. Bogata w cenne witaminy niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Wyprodukowana z najwyższej jakości podrobów, parzona. Jej skład to aż 72% mięsa wieprzowego.

    Bez dodatku

    • glutaminianów
    • fosforanów
    • barwników

    Propozycje podania:

    • idealna do kanapek
    • jako przystawka
  • CZOSNKOWA

    Krucha, średnio rozdrobniona, o aromatycznym smaku czosnku kiełbasa, nadaje się idealnie do domowych posiłków, jak i restauracyjnych dań. Smak zachęca swoją orginalnością i trafnym doborem przypraw.

    Propozycje podania:

    • kanapki
    • dodatek do jajecznicy
    • samodzielna przystawka
  • FANTAZJA SEROWA

    Wyrób z wysoką zawartością mięsa wieprzowego, połączony z kawałkami znakomitego sera żółtego tworzy estetyczną całość. Takie połączenie powala na dodatkowe pobudzenie kubków smakowych.

    Propozycje podania:

    • na kanapki
  • FILET Z INDYKA NA MAŚLE

    Chudy, delikatny, nie zawierający znacznej ilości tłuszczu. Subtelny w smaku, odpowiednio dobrane przyprawy nadają mu ciekawy aromat.
    Z 105 g fileta z indyka uzyskano 100 g produktu.

    Propozycje podania:

    • Na kanapkę
    • jako przystawka
  • GALANTYNA DROBIOWA

    Drobiowa wędlina, bardzo smaczna i delikatna. Idealna dla dzieci, jak i osób na diecie. Lekko doprawiona z dodatkiem warzyw.

    Bez dodatku

    • barwników

    Propozycje podania:

    • na kanapkę dla przedszkolaka
    • jako przystawka na stół
  • GALARETA WIEPRZOWA

    Mięso wieprzowe w naturalnej żelatynie z kawałkami warzyw z aromatyczną pietruszką. Wyjątkowy, staropolski smak. Najczęściej gości na stołach podawana jako przystawka z odrobiną octu.

    Bez dodatku

    • glutaminianów
    • fosforanów
    • aromatów
    • barwników
  • GALARETKA Z KURCZAKA

    Wyjątkowo delikatne mięso z kurczaka z aromatycznymi warzywami zatopione w naturalnej wieprzowej galarecie.

    Bez dodatku

    • glutaminianów
    • fosforanów
    • aromatów
    • barwników
  • GOLONKA WOLNO GOTOWANA

    Bardzo delikatna i soczysta, a mięso dosłownie rozpływa się w ustach. Tak smakuje golonka wolno gotowana według naszej receptury.

    Bez dodatku

    • fosforanów
    • sztucznych barwników

    Propozycje podania:

    • krojona na kanapkę
    • na ciepło z sosem chrzanowym
  • GOŁĄBKI

    Delikatny farsz z mięsa wieprzowego zawinięty w liść kapusty, oblany sosem pomidorowym. Tradycyjny polski smak, który rozpływa się w ustach.

    Bez dodatku

    • glutaminianów
    • fosforanów
    • barwników

    Propozycje podania:

    • z sosem pomidorowym
    • z kwaśną śmietaną
    • surówką z marchwi
  • GOŁĄBKI RISOTTO Z GRZYBAMI

    Nasz propozycja dla tych, którzy nie przypadają za gołąbkami w wersji mięsnej. Fenomenalne połączenie grzybów, ryżu i pełnych aromatu warzyw i przypraw.

    Bez dodatku

    • glutaminianów
    • fosforanów
    • barwników

    Propozycje podania:

    • z delikatnym sosem pieczarkowym
    • pieczone w piekarniku
  • INDYK DELIKATNY

    Delikatna wędlina drobiowa produkowana z połączonych kawałków mięsa z piersi indyka. Jej subtelny smak zadowala najbardziej wymagających smakoszy.

    Propozycje podania:

    • na kanapki