• BALERON

    Kruche, delikatne mięso z karczku. Doprawione subtelnymi przyprawami, aby nadać lekki, interesujący smak. Doskonały na wspólne śniadania z rodziną.

    Propozycje podania:

    • na kanapki
    • przekąski
  • BEFSZTYK TATARSKI

    Klasyczna przekąska robiona tylko z najlepszej jakości mięso wołowe, posiekane w drobne kawałeczki i delikatnie doprawiona. Podawane z żółtkiem jaja, drobno posiekaną cebulą lub ogórkiem.

  • BIAŁA SUROWA Z SZYNKI PREMIUM

    Królowa wśród białych kiełbas.
    Wyjątkowy smak to zasługa wysokiej klasy mięsa oraz staropolskiej receptury.
    Tradycyjny smak białej kiełbasy z dodatkiem czosnku i majeranku.
    Zawartość mięsa to 90%.

    Jest produktem, o którym marzy każdy świadomy konsument – bez dodanych fosforanów, przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, barwników, glutaminianu sodu, substancji konserwujących.

    Propozycja podania:
    – idealna do żurku lub barszczu białego,
    – podsmażona z dużą ilością cebuli,
    – pieczona w sosie chrzanowym

  • BIGOS

    Ta niezwykle aromatyczna potrawa, bardzo często gości na naszych świątecznych stołach. Kwaszona kapusta z kawałkami kiełbasy i dodatkiem suszonych owoców.
    Najlepiej smakuje podany ze świeżym pieczywem, choć można podawać z makaronem lub ziemniakami.

  • BLOK Z KURCZAKA

    Finezyjny, miękki, delikaty w smaku blok z kurczaka to doskonały pomysł na śniadanie, a nawet przyjęcia. Obowiązkowy składnik każdej lodówki.

    Propozycje podania:

    • kanapki
    • jako rolady ze szparagami
    • do tostów
  • BOCZEK DELIKATESOWY

    Wyśmienity i aromatyczny. Wzbogaci wiele potraw, ulubiony wśród polskich gospodyń.

    Propozycje podania:

    • do jajecznicy
    • do żurku
    • do bigosu
  • BOCZEK KOZACKI

    Wyśmienity i aromatyczny. Wzbogaci wiele potraw. Idealny przysmak na tradycyjny obiad. Sprawdzi się też doskonale jako przekąska z grilla.

    Propozycje podania:

    • do jajecznicy
    • do żurku
    • do bigosu
  • BOCZEK NA PARZE

    Najbardziej rozchwytywany, oryginalny smakowo, brak wyczuwalności wędzenia, lekko słony to świetna przegryzka i propozycja na obiad lub dodatek do kanapek.

    Propozycje podania:

    • do jajecznicy
    • do żurku
    • do bigosu
  • BOCZEK PIECZYSTY

    Surowy, peklowany. Po obróbce cieplnej gwarantujemy wyśmienity i niezapomniany smak.

    Propozycje podania:

    • do jajecznicy
    • do żurku
    • do bigosu
  • BOCZEK ROLOWANY

    Znakomicie przyprawiony, zawinięty i upieczony. Dzięki swojej formie doskonale prezentuje się na stole.

    Propozycje podania:

    • Na kanapkę
    • jako przystawka
  • BOCZEK WĘDZONY

    Wędzony, aromatyczny i dobrze doprawiony. Lider wśród wędzonek. Zachwyca każde podniebienie.

    Propozycje podania:

    • do jajecznicy
    • do żurku
    • do bigos
    • do farszu
  • BOCZEK Z ZAPIECKA

    Wędzony, aromatyczny i dobrze doprawiony. Zachwyca każde podniebienie. Znajduje swoich amatorów wśród młodszych smakoszy.
    Z 125 g mięsa wieprzowego uzyskano 100 g produktu.

    Propozycje podania:

    • do jajecznicy
    • do żurku
    • do bigos
    • do farszu
    • na kanapki