-
BALERON
Kruche, delikatne mięso z karczku. Doprawione subtelnymi przyprawami, aby nadać lekki, interesujący smak. Doskonały na wspólne śniadania z rodziną.
Propozycje podania:
- na kanapki
- przekąski
-
BEFSZTYK TATARSKI
Klasyczna przekąska robiona tylko z najlepszej jakości mięso wołowe, posiekane w drobne kawałeczki i delikatnie doprawiona. Podawane z żółtkiem jaja, drobno posiekaną cebulą lub ogórkiem.
-
BIAŁA SUROWA Z SZYNKI PREMIUM
Królowa wśród białych kiełbas.
Wyjątkowy smak to zasługa wysokiej klasy mięsa oraz staropolskiej receptury.
Tradycyjny smak białej kiełbasy z dodatkiem czosnku i majeranku.
Zawartość mięsa to 90%.Jest produktem, o którym marzy każdy świadomy konsument – bez dodanych fosforanów, przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, barwników, glutaminianu sodu, substancji konserwujących.
Propozycja podania:
– idealna do żurku lub barszczu białego,
– podsmażona z dużą ilością cebuli,
– pieczona w sosie chrzanowym -
BIGOS
Ta niezwykle aromatyczna potrawa, bardzo często gości na naszych świątecznych stołach. Kwaszona kapusta z kawałkami kiełbasy i dodatkiem suszonych owoców.
Najlepiej smakuje podany ze świeżym pieczywem, choć można podawać z makaronem lub ziemniakami. -
BLOK Z KURCZAKA
Finezyjny, miękki, delikaty w smaku blok z kurczaka to doskonały pomysł na śniadanie, a nawet przyjęcia. Obowiązkowy składnik każdej lodówki.
Propozycje podania:
- kanapki
- jako rolady ze szparagami
- do tostów
-
BOCZEK DELIKATESOWY
Wyśmienity i aromatyczny. Wzbogaci wiele potraw, ulubiony wśród polskich gospodyń.
Propozycje podania:
- do jajecznicy
- do żurku
- do bigosu
-
BOCZEK NA PARZE
Najbardziej rozchwytywany, oryginalny smakowo, brak wyczuwalności wędzenia, lekko słony to świetna przegryzka i propozycja na obiad lub dodatek do kanapek.
Propozycje podania:
- do jajecznicy
- do żurku
- do bigosu
-
BOCZEK PIECZYSTY
Surowy, peklowany. Po obróbce cieplnej gwarantujemy wyśmienity i niezapomniany smak.
Propozycje podania:
- do jajecznicy
- do żurku
- do bigosu
-
BOCZEK ROLOWANY
Znakomicie przyprawiony, zawinięty i upieczony. Dzięki swojej formie doskonale prezentuje się na stole.
Propozycje podania:
- Na kanapkę
- jako przystawka
-
BOCZEK WĘDZONY
Wędzony, aromatyczny i dobrze doprawiony. Lider wśród wędzonek. Zachwyca każde podniebienie.
Propozycje podania:
- do jajecznicy
- do żurku
- do bigos
- do farszu
-
BOCZEK Z ZAPIECKA
Wędzony, aromatyczny i dobrze doprawiony. Zachwyca każde podniebienie. Znajduje swoich amatorów wśród młodszych smakoszy.
Z 125 g mięsa wieprzowego uzyskano 100 g produktu.Propozycje podania:
- do jajecznicy
- do żurku
- do bigos
- do farszu
- na kanapki
-
Chorizo
Kiełbasa suszona z mięsa wieprzowego poddana lekkiemu wędzeniu.
Chorizo to jedna z najpopularniejszych kiełbas, jej cechą charakterystyczną jest zdecydowany i bardzo głęboki smak oraz aromat.
Ze 154g mięsa wyprodukowano 100 g mięsaPropozycje podania:
- idealna do szaszłyków,koreczków
- jako przekąska