-
Chorizo
Kiełbasa suszona z mięsa wieprzowego poddana lekkiemu wędzeniu.
Chorizo to jedna z najpopularniejszych kiełbas, jej cechą charakterystyczną jest zdecydowany i bardzo głęboki smak oraz aromat.
Ze 154g mięsa wyprodukowano 100 g mięsaPropozycje podania:
- idealna do szaszłyków,koreczków
- jako przekąska
-
Kabanosy
Delikatne i niezwykle kruche kiełbaski podsuszane. Wyprodukowane z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego i wołowego. Poddane parzeniu oraz wędzeniu w szlachetnym drzewnym dymie zachwycają smakiem i bukietem naturalnych przypraw.
Ze 156 g mięsa(w tym 140g mięsa wieprzowego i 16 g mięsa wołowego) wyprodukowano 100 g produktuPropozycje podania:
- idealne jako przekąska do pracy czy szkoły
- jako dodatek do koreczków
-
KABANOSY DŁUGODOJRZEWAJĄCE
Kiełbasa wieprzowa surowo dojrzewająca, wędzona drewnem bukowym-olchowym. Kabanosy wyprodukowane według tradycyjnej receptury nadającej im wyjątkowy smak i aromat prawdziwej wiejskiej wędzarni.
z 197g mięsa wieprzowego z szynki uzyskano 100g produktu
Propozycje podania:
- doskonała jako przekąska do szkoły, pracy, czy na wycieczce
-
KABANOSY KRÓLEWSKIE
Specjalnie wyselekcjonowane mięso wieprzowe.
Kabanosy są wędzone, parzone, a następnie suszone.
Ze specjalną mieszanką przypraw, które nadają mu charakterystyczny smak.Z 169 gram mięsa wyprodukowano 100gram produktu
Bez:
- glutaminianów
- barwników
- fosforanów
Propozycje podania:
- idealne jako przekąska do szkoły, pracy, lub w podróży,
- ze względu na dużą zawartość białka, zalecane dla sportowców i osób dbających o linię
-
Kabanosy pepperoni
Idealnie wysuszone, kruche, zrobione z mięsa wieprzowego. Wyśmienity smak pepperoni daje im charakterystyczny smak.
Ze 153 g mięsa wieprzowego wyprodukowano 100 g produktuPropozycje podania:
- idealne do koreczków
- jako przekąska na wycieczce czy oglądaniu ulubionego serialu
-
Kiełbasa krajańska z wołowiną
Kiełbasa wieprzowo – wołowa rzadko gości na naszych stołach, a jest naprawdę pyszna. Charakteryzuję się aromatycznym smakiem i aromatem. Podsuszanie i wędzenie nadaje jej ciemno brązowego koloru.
Z 111g mięsa (w tym 78g mięsa wieprzowego i 33 wołowego) uzyskano 100g produktu
Propozycje podania:
- idealna na ciepło
- do kanapek
- jako przekąska
-
KIEŁBASA MYŚLIWSKA SUCHA
Tradycyjna kiełbasa myśliwska z certyfikatem QAFP. Wysoka jakość mięsa wieprzowego i wołowego z naturalnymi przyprawami. Wyselekcjonowany czas suszenia i wędzenia kiełbasy sprawia,że kiełbasa jest krucha i pełna smaku.
Z 149 g mięsa wyprodukowano 100g produktu
Propozycje podania:
- Doskonale komponuje się ze świeżym chlebkiem i odrobiną masła
- Idealna na ciepło, ugrillowana lub podsmażona na patelni ale także pyszna na zimno.
-
KRAKOWSKA SUCHA
Produkowana według naszej receptury. Ekskluzywny wyrób dla najbardziej wymagających. Kiełbasa grubo rozdrobniona z dodatkiem wyselekcjonowanych przypraw. Wyprodukowana z mięsa wieprzowego, wędzona, parzona, a następnie suszona.
Ze 141g mięsa (w tym 126g mięsa wieprzowego i 15g mięsa wołowego) wyprodukowano 100g mięsa.Propozycje podania:
- idealna do kanapek
- jako przystawka np. pokrojona w plastry na deskę wędlin
- bardzo wysuszona i pokrojona w cienkie plasterki jako zamiennik chipsów.