• Chorizo

    Kiełbasa suszona z mięsa wieprzowego poddana lekkiemu wędzeniu.
    Chorizo to jedna z najpopularniejszych kiełbas, jej cechą charakterystyczną jest zdecydowany i bardzo głęboki smak oraz aromat.
    Ze 154g mięsa wyprodukowano 100 g mięsa

    Propozycje podania:

    • idealna do szaszłyków,koreczków
    • jako przekąska
  • Kabanosy

    Delikatne i niezwykle kruche kiełbaski podsuszane. Wyprodukowane z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego i wołowego. Poddane parzeniu oraz wędzeniu w szlachetnym drzewnym dymie zachwycają smakiem i bukietem naturalnych przypraw.
    Ze 156 g mięsa(w tym 140g mięsa wieprzowego i 16 g mięsa wołowego) wyprodukowano 100 g produktu

    Propozycje podania:

    • idealne jako przekąska do pracy czy szkoły
    • jako dodatek do koreczków
  • KABANOSY DŁUGODOJRZEWAJĄCE

    Kiełbasa wieprzowa surowo dojrzewająca, wędzona drewnem bukowym-olchowym. Kabanosy wyprodukowane według tradycyjnej receptury nadającej im wyjątkowy smak i aromat prawdziwej wiejskiej wędzarni.

    z 197g mięsa wieprzowego z szynki uzyskano 100g produktu

    Propozycje podania:

    • doskonała jako przekąska do szkoły, pracy, czy na wycieczce
  • KABANOSY KRÓLEWSKIE

    Specjalnie wyselekcjonowane mięso wieprzowe.
    Kabanosy są wędzone, parzone, a następnie suszone.
    Ze specjalną mieszanką przypraw, które nadają mu charakterystyczny smak.

    Z 169 gram mięsa wyprodukowano 100gram produktu

    Bez:

    • glutaminianów
    • barwników
    • fosforanów

    Propozycje podania:

    • idealne jako przekąska do szkoły, pracy, lub w podróży,
    • ze względu na dużą zawartość białka, zalecane dla sportowców i osób dbających o linię
  • Kabanosy pepperoni

    Idealnie wysuszone, kruche, zrobione z mięsa wieprzowego. Wyśmienity smak pepperoni daje im charakterystyczny smak.
    Ze 133 g mięsa wieprzowego wyprodukowano 100 g produktu

    Propozycje podania:

    • idealne do koreczków
    • jako przekąska na wycieczce czy oglądaniu ulubionego serialu
  • Kiełbasa krajańska z wołowiną

    Kiełbasa wieprzowo – wołowa rzadko gości na naszych stołach, a jest naprawdę pyszna. Charakteryzuję się aromatycznym smakiem i aromatem. Podsuszanie i wędzenie nadaje jej ciemno brązowego koloru.

    Z 111g mięsa (w tym 78g mięsa wieprzowego i 33 wołowego) uzyskano 100g produktu

    Propozycje podania:

    • idealna na ciepło
    • do kanapek
    • jako przekąska
  • KIEŁBASA MYŚLIWSKA SUCHA

    Tradycyjna kiełbasa myśliwska z certyfikatem QAFP. Wysoka jakość mięsa wieprzowego i wołowego z naturalnymi przyprawami. Wyselekcjonowany czas suszenia i wędzenia kiełbasy sprawia,że kiełbasa jest krucha i pełna smaku.

    Z 149 g mięsa wyprodukowano 100g produktu

    Propozycje podania:

    • Doskonale komponuje się ze świeżym chlebkiem i odrobiną masła
    • Idealna na ciepło, ugrillowana lub podsmażona na patelni ale także pyszna na zimno.
  • KRAKOWSKA SUCHA

    Produkowana według naszej receptury. Ekskluzywny wyrób dla najbardziej wymagających. Kiełbasa grubo rozdrobniona z dodatkiem wyselekcjonowanych przypraw. Wyprodukowana z mięsa wieprzowego, wędzona, parzona, a następnie suszona.
    Ze 141g mięsa (w tym 126g mięsa wieprzowego i 15g mięsa wołowego) wyprodukowano 100g mięsa.

    Propozycje podania:

    • idealna do kanapek
    • jako przystawka np. pokrojona w plastry na deskę wędlin
    • bardzo wysuszona i pokrojona w cienkie plasterki jako zamiennik chipsów.