• PASZTET DOBRY Z NATURY

    Naturalny, aksamitny w środku, z chrupiącą skórką. Pasztet wieprzowy z dodatkiem drobiu, doprawiony idealnie wyselekcjonowanymi przyprawami. Dla prawdziwego smakosza.

    Bez dodatku

    • aromatów
    • barwników
    • fosforanów
    • glutaminianów

    Propozycje podania:

    • do świeżego pieczywa
    • przystawka na stół
  • PASZTET LUX Z INDYKA

    Wyjątkowy pasztet z indyka to aż 72% mięsa z dodatkiem pieczarek. Niepowtarzalny smak i aromat.

    Bez dodatku

    • barwników
    • fosforanów
    • glutaminianów

    Propozycje podania:

    • do świeżego pieczywa
    • przystawka na stół
  • PASZTET SZLACHECKI

    Pasztet drobiowy z indyka i kurczaka. Idealnie wypieczony, chrupki na zewnątrz i puszysty w środku. Wspaniały smak i aromat dla delikatnego podniebienia.

    Bez dodatku

    • barwników
    • fosforanów

    Propozycje podania:

    • do świeżego pieczywa
    • przystawka na stół
  • PASZTET Z GRZYBAMI

    Parzony pasztet wieprzowy z grzybami w towarzystwie aromatycznych przypraw. Wyśmienity smak i cudowny zapach świeżo upieczonego pasztetu, który w towarzystwie grzybów zachwyci podniebienia nawet najbardziej wybrednych smakoszy!

    Bez dodatku

    • barwników
    • fosforanów

    Propozycje podania:

    • do świeżego pieczywa
    • przystawka na stół
  • PASZTET Z KRÓLIKIEM

    Pasztet z mięsa wieprzowego i drobiowego z dodatkiem mięsa z królika. Delikatny i aksamitny, zaspokoi gusta wszystkich koneserów.

    Bez dodatku

    • barwników
    • fosforanów

    Propozycje podania:

    • do świeżego pieczywa
    • przystawka na stół
  • PASZTET Z KURCZAKIEM LUX

    Pasztet przygotowany z mięsa drobiowego i odrobina mięsa wieprzowego. Produkt według naszej receptury.

    Bez dodatku

    • barwników
    • fosforanów
    • glutaminianów

    Propozycje podania:

    • do świeżego pieczywa
    • przystawka na stół
  • PASZTET Z ŻURAWINĄ

    Pasztet wieprzowo-drobiowy z wyczuwalnymi kawałkami żurawiny. Ten aromatyczny, unikalny pasztet z pewnością przypadnie do gustu konsumentom poszukującym niecodziennych smaków.

    Bez dodatku

    • barwników
    • fosforanów
    • glutaminianów

    Propozycje podania:

    • do świeżego pieczywa
    • przystawka na stół
  • PASZTET ZE ŚLIWKĄ

    Pasztet wieprzowo-drobiowy pieczony z dodatkiem suszonej śliwki. Wyjątkowa kombinacja smaku i aromatu. Doskonały na świąteczny stół, ale także jako wzbogacenie codziennego jadłospisu.

    Bez dodatku

    • barwników
    • fosforanów

    Propozycje podania:

    • do świeżego pieczywa
    • przystawka na stół
  • PASZTETOWA

    Wędlina podrobowa przygotowana z mięsa wieprzowego i drobiowego według tradycyjnej receptury z dodatkiem naturalnych przypraw, wyprodukowana w jelicie naturalnym.

    Bez dodatku

    • barwników
    • fosforanów
    • glutaminianów

    Propozycje podania:

    • do świeżego pieczywa z dodatkiem ogórka kiszonego
  • Pasztetowa smarowna

    Wędlina podrobowa przygotowana z mięsa wieprzowego według tradycyjnej receptury z dodatkiem naturalnych przypraw.

    Bez dodatku

    • barwników
    • fosforanów

    Propozycje podania:

    • do świeżego pieczywa z dodatkiem ogórka kiszonego
  • PIECZEŃ RODZYNKOWA Z KACZKĄ

    Doskonały wyrób garmażeryjny. Połączenie mięsa wieprzowego i drobiowego z wyczuwalnymi kawałkami rodzynek. Zaspokoi gusta wszystkich koneserów delikatnie słodkich smaków.

    Bez dodatku

    • barwników

    Propozycje podania:

    • do kanapek
    • jako przystawka na stół
  • PIECZEŃ Z PIECZONĄ WĄTRÓBKĄ

    Połączenie mięsa drobiowego i wieprzowego z suszonymi warzywami i wyjątkowymi przyprawami.

    Bez dodatku

    • barwników

    Propozycje podania:

    • do kanapek
    • jako przystawka na stół