-
PASZTET DOBRY Z NATURY
Naturalny, aksamitny w środku, z chrupiącą skórką. Pasztet wieprzowy z dodatkiem drobiu, doprawiony idealnie wyselekcjonowanymi przyprawami. Dla prawdziwego smakosza.
Bez dodatku
- aromatów
- barwników
- fosforanów
- glutaminianów
Propozycje podania:
- do świeżego pieczywa
- przystawka na stół
-
PASZTET LUX Z INDYKA
Wyjątkowy pasztet z indyka to aż 72% mięsa z dodatkiem pieczarek. Niepowtarzalny smak i aromat.
Bez dodatku
- barwników
- fosforanów
- glutaminianów
Propozycje podania:
- do świeżego pieczywa
- przystawka na stół
-
PASZTET SZLACHECKI
Pasztet drobiowy z indyka i kurczaka. Idealnie wypieczony, chrupki na zewnątrz i puszysty w środku. Wspaniały smak i aromat dla delikatnego podniebienia.
Bez dodatku
- barwników
- fosforanów
Propozycje podania:
- do świeżego pieczywa
- przystawka na stół
-
PASZTET Z GRZYBAMI
Parzony pasztet wieprzowy z grzybami w towarzystwie aromatycznych przypraw. Wyśmienity smak i cudowny zapach świeżo upieczonego pasztetu, który w towarzystwie grzybów zachwyci podniebienia nawet najbardziej wybrednych smakoszy!
Bez dodatku
- barwników
- fosforanów
Propozycje podania:
- do świeżego pieczywa
- przystawka na stół
-
PASZTET Z KRÓLIKIEM
Pasztet z mięsa wieprzowego i drobiowego z dodatkiem mięsa z królika. Delikatny i aksamitny, zaspokoi gusta wszystkich koneserów.
Bez dodatku
- barwników
- fosforanów
Propozycje podania:
- do świeżego pieczywa
- przystawka na stół
-
PASZTET Z KURCZAKIEM LUX
Pasztet przygotowany z mięsa drobiowego i odrobina mięsa wieprzowego. Produkt według naszej receptury.
Bez dodatku
- barwników
- fosforanów
- glutaminianów
Propozycje podania:
- do świeżego pieczywa
- przystawka na stół
-
PASZTET Z ŻURAWINĄ
Pasztet wieprzowo-drobiowy z wyczuwalnymi kawałkami żurawiny. Ten aromatyczny, unikalny pasztet z pewnością przypadnie do gustu konsumentom poszukującym niecodziennych smaków.
Bez dodatku
- barwników
- fosforanów
- glutaminianów
Propozycje podania:
- do świeżego pieczywa
- przystawka na stół
-
PASZTET ZE ŚLIWKĄ
Pasztet wieprzowo-drobiowy pieczony z dodatkiem suszonej śliwki. Wyjątkowa kombinacja smaku i aromatu. Doskonały na świąteczny stół, ale także jako wzbogacenie codziennego jadłospisu.
Bez dodatku
- barwników
- fosforanów
Propozycje podania:
- do świeżego pieczywa
- przystawka na stół
-
PASZTETOWA
Wędlina podrobowa przygotowana z mięsa wieprzowego i drobiowego według tradycyjnej receptury z dodatkiem naturalnych przypraw, wyprodukowana w jelicie naturalnym.
Bez dodatku
- barwników
- fosforanów
- glutaminianów
Propozycje podania:
- do świeżego pieczywa z dodatkiem ogórka kiszonego
-
Pasztetowa smarowna
Wędlina podrobowa przygotowana z mięsa wieprzowego według tradycyjnej receptury z dodatkiem naturalnych przypraw.
Bez dodatku
- barwników
- fosforanów
Propozycje podania:
- do świeżego pieczywa z dodatkiem ogórka kiszonego
-
PIECZEŃ RODZYNKOWA Z KACZKĄ
Doskonały wyrób garmażeryjny. Połączenie mięsa wieprzowego i drobiowego z wyczuwalnymi kawałkami rodzynek. Zaspokoi gusta wszystkich koneserów delikatnie słodkich smaków.
Bez dodatku
- barwników
Propozycje podania:
- do kanapek
- jako przystawka na stół
-
PIECZEŃ Z PIECZONĄ WĄTRÓBKĄ
Połączenie mięsa drobiowego i wieprzowego z suszonymi warzywami i wyjątkowymi przyprawami.
Bez dodatku
- barwników
Propozycje podania:
- do kanapek
- jako przystawka na stół
